Σέρβοι bloggers μαγείρεψαν μαζί με τον chef ambassador του Δ.Θ. Απόστολο Αλτάνη

Ο διεθνούς φήμης chef ambassador του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Απόστολος Αλτάνης πραγματοποίησε ένα ξεχωριστό μάθημα μαγειρικής στο Hyatt του Βελιγραδίου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία σε δώδεκα Σέρβους δημοσιογράφους, bloggers και influencers με αναφορές στο χώρο της γαστρονομίας.
Ο chef με την εμπειρία του και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα, παρουσίασε ένα μενού που αποτελούνταν από παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και εκδοχές γνωστών γεύσεων με σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις.  Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να  ετοιμάσουν στην κουζίνα του Hyatt Regency του Βελιγραδίου μαζί με τον  κ. Αλτάνη τις συνταγές και να απολαύσουν τις γευστικές επιλογές του μενού που αντιπροσωπεύουν τη γαστρονομική πολυπλοκότητα και την παράδοση της Θεσσαλονίκης.
Η επιλογή της Θεσσαλονίκης στο δίκτυο δημιουργικών πόλεων της UNESCO στον τομέα της γαστρονομίας αποτελεί αναγνώριση της πλούσιας και πολυσύνθετης γαστρονομικής κληρονομιάς της πόλης. Η δράση προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Σέρβικων μέσων ενημέρωσης  συμβάλλοντας ενεργά στην προβολή και την περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας της πόλης μας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη  της Πρεσβείας  της Ελλάδας στο Βελιγράδι.