Οι πολύχρωμοι λουκουμάδες έκλεψαν την παράσταση στη ΔΕΘ παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουριστικής Ανάπτυξης και Διαδημοτικής Συνεργασίας Βασίλη Γάκη.
Εκατοντάδες πολίτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές γεύσεις!
Κάθε μπουκιά και μια ιστορία — οι πολύχρωμοι, πολίτικοι λουκουμάδες εντυπωσίασαν με τον συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Την υπογραφή στη γλυκιά αυτή εμπειρία έβαλε η διάσημη σεφ Μαρία Εκμετσίογλου, η οποία ετοίμασε λουκουμάδες με απρόσμενες γεύσεις και δημιουργική παρουσίαση, αναδεικνύοντας τον γαστρονομικό πλούτο της Θεσσαλονίκης και της πολίτικης κουζίνας.
Η δράση αυτή αποτέλεσε μέρος της στρατηγικής προώθησης της τοπικής γαστρονομίας από το Τμήμα Τουρισμού, στο πλαίσιο της ένταξης της Θεσσαλονίκης στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της UNESCO, επιβεβαιώνοντας τον σημαντικό ρόλο που κατέχει η πόλη στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.







