Πρόσκληση παραγωγών για συμμετοχή στη Χριστουγεννιάτικη αγορά 2024

Για ακόμη μία χρονιά, το Δημαρχείο ανοίγει τις πόρτες του και προσκαλεί μικρούς παραγωγούς και επιχειρήσεις με υγιεινά, παραδοσιακά προϊόντα στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά, που θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του Δημαρχείου την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2024, από τις 10.00 έως τις 20.00. Και φέτος στο επίκεντρο είναι, η εντοπιότητα, οι αειφόρες τεχνικές παραγωγής των παραδοσιακών προϊόντων, οι Food for life εφαρμογές με μικρό ή μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα για το περιβάλλον και η κυκλική οικονομία, για να γνωρίσει το κοινό και οι επιχειρηματίες της πόλης τη βιώσιμη τοπική παραγωγή.
Γνωστός chef με τους σπουδαστές  του Πειραματικού ΣΑΕΚ Θέρμης, θα συμπληρώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα, παρουσιάζοντας νόστιμες συνταγές και ιδιαίτερες τεχνικές, αναδεικνύοντας τα προϊόντα των παραγωγών στα πιάτα μας.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα παρέχει δωρεάν στους συμμετέχοντες είτε για πώληση, είτε για προβολή των προϊόντων τους:
-Την αίθουσα στο Δημαρχείο (φουαγιέ)
-Ένα τραπέζι 1,80χ0.45 εκ. για κάθε εκθέτη για την τοποθέτηση των προϊόντων του, το οποίο θα στολίσετε όπως επιθυμείτε και δυο καρέκλες
-Την προβολή των εκθετών με τοποθέτηση banner στο χώρο της εκδήλωσης και την προσθήκη του λογότυπου των εταιρειών στο προωθητικό υλικό της δράσης που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, Thessaloniki city of gastronomy, https://cityofgastronomy.thessaloniki.gr/ που δημιουργήθηκε με την ένταξη του Δήμου στο δίκτυο δημιουργικών πόλεων της Unesco στον τομέα της γαστρονομίας καθώς και στα social media του τμήματος Τουρισμού.
Στην περίπτωση πώλησης των προϊόντων σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρήση ταμειακής μηχανής, η οποία θα πρέπει να είναι συνδεδεμένη με ασύρματο pos, ή εναλλακτικά η έκδοση απόδειξης να γίνεται μέσω των εφαρμογών iris, mypos. Για την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς καλό θα ήταν να έχετε πολύμπριζο και προέκταση. Επίσης θα ήταν επιθυμητή η χρήση τραπεζομάντηλου για να καλυφθούν τα πόδια του τραπεζιού. Οι εκθέτες με ευπαθή προϊόντα θα πρέπει να εξασφαλίσουν ψυγείο-βιτρίνα για τη συντήρησή τους.
Οι συμμετοχές είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Αναμένουμε το συντομότερο δυνατόν την δήλωση συμμετοχής σας πατήστε εδώ.