Στις 27 Απριλίου, στη 13.00 οι chef ambassadors του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσουν παραδοσιακές, νηστίσιμες συνταγές στην αγορά Μοδιάνο. Οι πολυβραβευμένοι chefs Σωτήρης Ευαγγέλου και Δημήτρης Τσανανάς, σε ένα μοναδικό masterclass, θα μοιραστούν με το κοινό τα μυστικά τους για τη δημιουργία νόστιμων και θρεπτικών σαρακοστιανών πιάτων. Το Σάββατο του Λαζάρου, ο Σωτήρης Ευαγγέλου θα ετοιμάσει ένα υγιεινό και εύκολο κριθαρότο γαρίδας και ο Δημήτρης Τσανανάς θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά του για το πως μαγειρεύουμε μελωμένες, κρασάτες σουπιές, με μοναδικές πρώτες ύλες από την εύφορη ελληνική γη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Λατρευτικής εβδομάδας και τελεί υπό την αιγίδα του δικτύου δημιουργικών πόλεων της Unesco για τη γαστρονομία.
Τα νόστιμα πιάτα θα συνοδεύσουν αφρώδη κρασιά του οινοποιείου Κεχρής
Είσοδος δωρεάν
Χορηγοί:
Υπό την αιγίδα του δικτύου δημιουργικών πόλεων της Unesco