Τρίτη βράδυ τρώμε έξω… με 15 ευρώ

Το τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης υποστηρίζει και για τη φετινή χρονιά το επιτυχημένο πρόγραμμα «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω με 15€», με νέες επικοινωνιακές ενέργειες στο πλαίσιο της ένταξης της πόλης στο δίκτυο δημιουργικών πόλεων της Unesco, στο κομμάτι της γαστρονομίας και παρέχει κάθε δυνατή προβολή, ώστε να ενισχυθεί η δράση. Τα εστιατόρια της πόλης που συμμετέχουν στη δράση προτείνουν γευστικές «Τρίτες», με οικονομικά, πλήρη μενού.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, απευθύνει εκ νέου ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους επιχειρηματίες του κλάδου εστίασης, για να δηλώσουν συμμετοχή στη δράση «Τρίτη βράδυ τρώμε έξω με 15€»

Μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη αυτή δράση του τμήματος Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, επιδιώκεται η τόνωση του κλάδου εστίασης, ενώ ταυτόχρονα, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές. Το προτεινόμενο μενού θα περιλαμβάνει ένα κυρίως πιάτο, μια ατομική σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί ή μπύρα, σε μειωμένη τιμή από τον κατάλογο.

Η λίστα των καταστημάτων εμπλουτίζεται διαρκώς. Τα καταστήματα που παίρνουν μέρος στην δράση, θα τα βρείτε ΕΔΩ

Προϋπόθεση συμμετοχής παραμένει η εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Δήμο Θεσσαλονίκης, για να ενταχθεί το κατάστημα εστίασης στη λίστα των επιχειρήσεων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 318206 email: tourism@thessaloniki.gr