Instagram
Αρχική
Σχετικά
Η Γαστρονομία της Θεσσαλονίκης Ιστορικά
Η Γαστρονομία της Θεσσαλονίκης Σήμερα
Τα Χαρακτηριστικά Προϊόντα της Θεσσαλονίκης
Chef Ambassadors
Φορείς
ΚΑΘ & Social Plate
Αρτοποιοί
Βιοκαλλιεργητές
Culinary Professionals
Chefs for Zero Hunger
Ζαχαροπλάστες (Αναμένεται)
Δράση για την Κοιλιοκάκη (Αναμένεται)
Oίνοι Βορείου Ελλάδος (Αναμένεται)
Εκπαίδευση
UNESCO
Οι αρχές μας
Δίκτυο πόλεων Unesco
Δικτύωση
Βιωσιμότητα
H agenda της Unesco για το 2030
Στόχοι βιωσιμότητας
Η ιδέα της βιωσιμότητας
Επισκέψιμα
Αγορές
Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 15 ευρώ
Συνταγές
Συνταγές
Food Stories Guide
Νέα
Ανακοινώσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνία
Αναζήτηση
6.4
C
Thessaloniki
6.4
C
Thessaloniki
Αναζήτηση
Αρχική
Σχετικά
Η Γαστρονομία της Θεσσαλονίκης Ιστορικά
Η Γαστρονομία της Θεσσαλονίκης Σήμερα
Τα Χαρακτηριστικά Προϊόντα της Θεσσαλονίκης
Chef Ambassadors
Φορείς
ΚΑΘ & Social Plate
Αρτοποιοί
Βιοκαλλιεργητές
Culinary Professionals
Chefs for Zero Hunger
Ζαχαροπλάστες (Αναμένεται)
Δράση για την Κοιλιοκάκη (Αναμένεται)
Oίνοι Βορείου Ελλάδος (Αναμένεται)
Εκπαίδευση
UNESCO
Οι αρχές μας
Δίκτυο πόλεων Unesco
Δικτύωση
Βιωσιμότητα
H agenda της Unesco για το 2030
Στόχοι βιωσιμότητας
Η ιδέα της βιωσιμότητας
Επισκέψιμα
Αγορές
Τρίτη βράδυ τρώμε έξω. Μενού 15 ευρώ
Συνταγές
Συνταγές
Food Stories Guide
Νέα
Ανακοινώσεις
Δελτία Τύπου
Εκδηλώσεις
Επικοινωνία
Αρχική
TagDiv Composer Draft
TagDiv Composer Draft
Συνταγές
Χταπόδι με ρεβιθάδα και κρίταμο του Απόστολου Αλτάνη
3 Ιουνίου 2024
Συνταγές
Μελιτζανοσαλάτα με φρέσκο κατσικίσιο τυρί και κρέμα πιπεριάς του Απόστολου Αλτάνη
3 Ιουνίου 2024
Συνταγές
Μπεζές Θεσσαλονίκης του Απόστολου Αλτάνη
3 Ιουνίου 2024
X
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Εντάξει